Hatay'da yaşanan depremde ağır hasarlı evlerinden eşyalarını almak isteyen 5 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında Hatay'da ağır hasarlı binalarına giren 5 kişi akşam saatlerinde 6.4 şiddetinde ki deprem sonrasında yıkılan binanın enkazında kalarak hayatını kaybetti.

Hatay'da yaşanan depremde ağır hasarlı evlerinden eşyalarını almak isteyen 5 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden en fazla etkilenen illerden bir tanesi olan Hatay'da binlerce bina yıkılmış bununla birlikte bir çok binada deprem ağır hasarlı olarak kurtulmuştu.

Yaşanılan deprem sonrasında ağır hasarlı binada bulunan eşyalarını almak isteyen 5 kişi dün akşam saatlerinde evlerine girerek eşyalarını toplamaya başladılar.

5 kişi akşam saatlerinde eşyalarını topladığı esnada merkezüssü Hatay'ın Defne İlçesi olan 6.4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Yaşanan deprem sonrasında 5 kişinin eşyalarını topladığı ağır hasarlı bina depreme dayanamayarak yerle bir olurken, binanın yıkılmasından dakikalar sonra AFAD ekipleri tarafından enkaz altında kalanları kurtarma için çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından saatler süren çalışma sonrasında enkaz altında kalan 5 kişinin cansız bedenlerini ulaşırken, dün akşam yaşanılan deprem felaketinde 6 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde bölgede yaptığı incelemeler sonrasında açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vatandaşların ağır hasarlı binalara girmemeleri konusunda uyarmıştı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.