TEM Otoyolu'nda araçtan düşen şahıs iki aracın çarpması sonucunda feci şekilde hayatını kaybetti!

İstanbul Tem Otoyolu'nda seyir halinde ki araçtan düşen bir kişi arkadan gelen 2 aracın çarpması sonrasında yol ortasında hayatını kaybetti, araç sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

TEM Otoyolu'nda araçtan düşen şahıs iki aracın çarpması sonucunda feci şekilde hayatını kaybetti!

Kaza İstanbul Kağıthane TEM Otoyolu'nda gece saat 1:30 sularında meydana geldi. 

İddiaya göre seyir halinde ilerlemekte olan otomobilden ismi öğrenilemeyen bir kişi araçtan yola düştü. O esnada otoyolda ilerlemekte olan 2 otomobil yola düşen şahsa çarptı, şahıs metrelerce ileriye savrulurken, iki araç ise kaza yaparak durabildi. 

Çevrede ki vatandaşlar tarafından kazazedelerin yardımına koşarken durum 112 ekiplerine bildirildi. Gelen ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye gelen trafik polisleri tarafından güzergahta bir başka kazanın yaşanmaması adına önlem alındı.

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından araçtan düşmesi sonucunda iki aracın çarptığı şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri tarafından kazaya karışan sürücüler ile şahsın düştüğü araç sürücüsü ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü, kaza nedeniyle aksayan trafik araçların yoldan kaldırılmasıyla birlikte tekrardan normale döndü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.