İki tüccar arasında çıkan kavga hastanede son buldu, yaralanan 2 kişi hastanede tedavi altına alındı!

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde meydana gelen olayda iki tüccar arasında çıkan kavga kanlı bitti, bir şahıs yanında bulundurduğu tabancayla baba ile oğlunu yaraladı, olay sonrasında şahıs kullandığı tabancayla birlikte polis ekiplerine teslim oldu.

İki tüccar arasında çıkan kavga hastanede son buldu, yaralanan 2 kişi hastanede tedavi altına alındı!

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde fındık tüccarlığı yapan 40 yaşında ki Evren Enginyurt ile 49 yaşında ki Yusuf Ziya E. arasında Organize Sanayi Bölgesin'de bulunan bir fındık fabrikasında henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın alacak verecek meselesinden dolayı yaşandığı iddia edilirken Yusuf Ziya E. tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında yanında bulundurduğu tabancasını çıkararak kurşun yağdırdı.

Mermilerden biri Evren Enginyurt'ta isabet ederken bir mermide Enginyurt'un babası Sait Enginyurt'a isabet etti, kurşunların hedefi olan baba ile oğul kanlar içerisinde yere yığılırken çevrede ki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarak durumu 112 ekiplerine bildirdi.

Yapılan ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi gerçekleştirilen yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan olan sonrasında kayıplara karışan Yusuf Ziya E. ise olayda kullandığı tabancasıyla birlikte Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek polis ekiplerine teslim oldu.

Kurşunların hedefi olmaları sonrasında hastaneye kaldırılan baba oğuldan, baba Sait Enginyurt'un durumunun ağır olduğu ve hastanede tedavisine devam edildiği öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.