İkinci kattan düşüp yaşamını yitirdi

Bahçelievler semti içerisinde 16 yaşında bulunan genç  bir kız beş kattan oluşan apartmanın ikinci katında yer alan dairesinden düşüp ağır bir şekilde  yaralandı.

İkinci kattan düşüp yaşamını yitirdi


Bahçelievler semti içerisinde 16 yaşında bulunan genç  bir kız beş kattan oluşan apartmanın ikinci katında yer alan dairesinden düşüp ağır bir şekilde  yaralandı. Hızlı bir şekilde hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmış olan genç kız yaşamını yitirdi. Genç kızın düşme ile alakalı görüntüler ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Söz konusu bu olay, geçmiş olduğumuz gün saatler 11:00 civarında Bahçelievler semtinde gerçekleşti. Beş kattan oluşan binanın ikinci kat kısmında kardeşi ve babasıyla birlikte yaşamını sürdüren Canan Y. adlı 16 yaşında bulunan genç kız, pencerede bulunmakta olduğu esnada cadde üstündeki kaldırıma düşmüş oldu.

O esnada kaldırımda beklemekte olanların hemen yan tarafına düşen Canan Y.'nin başına ise çok fazla sayıda insan toplandı. Sırtının üstüne düşmüş olan genç kız yerde hareketsiz bir biçimde kaldı. Çevrede yer alan vatandaşlar, durumla ilgili sağlık ve de polis ekiplerine ihbarda bulundu. O esnada bir kişi de ikinci katta yer alan daireye çıkıp evde uyumakta olan öteki kız kardeşe durumla ilgili haber vermiş oldu.

Ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan Canan Y, olayın yaşandığı yere intikal eden ambulansla hastaneye götürüldü. İç kanaması olduğu konusunda tespitler yapılan Canan Y. hızlı bir şekilde ameliyata alındı. Bir tanesi 4 saat boyunca devam eden iki tane ameliyat geçirmiş olan 16 yaşında bulunan genç kız, bugün ise yaşama gözlerini kapattı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.