Kolonya satışları patlamış durumda

Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve pek çok ülkeye yayılma gösteren koronavirüs sebebiyle vatandaşlar da önlemlerini arttırmaya başladı.

Kolonya satışları patlamış durumda


Çin'de yer alan Vuhan kenti içerisinde ortaya çıkmış olan ve pek çok ülkeye yayılma gösteren koronavirüs sebebiyle vatandaşlar da önlemlerini arttırmaya başladı. İstanbul ili içerisinde uzmanların vermiş olduğu tavsiyeleri kapsamında özellikle de etil alkol içeriği bulunan kolonya satışları konusunda bir artış meydana geldi.

Karaköy semti içerisinde kolonya dükkanı işletmekte olan esnaf, kolonya satışları konusunda; ''Satışlarımız nerdeyse %100 oranında artış gösterdi. Virüse 80 derecelik alkolün hijyen sağlamakta olduğunu pek çok kişi bilmemekteydi. Bu açık bir şekilde ortaya çıktıktan hemen sonrasında satışımızda bayağı bir bir artış oldu. Taleplere de yetişememekteyiz. Özellikle de  cep kolonyaları, insanların yanlarında taşıyacak olduğu şekilde ufak kolonyalardan  da şu anda bulunmuyor. İnsanlar artık kendi arasında ''bunun derecesi ne kadar'' şeklinde konuşmaya başladılar, bizler ise hemen ''80 derece'' şeklinde göstermekteyiz. Daha fazla limon kolonyası tercih edilmekte, o aslına bakılırsa çok yanlış bir inanıştır. Bunun aslında önemli durumda bulunan şey derecesi. 80 derecelik bir durumda olması çok önemli. İnsanlar yalnızca limon 80 derece sanıyor. Aslına bakılırsa o şekilde değil, 80 derece bütün serilerdir. Doktorlar da virüse karşı çok daha etkili bir durumda bulunduğunu söylüyor, bize kalırsa da etkili. İnsanlar sürekli olarak  kullansınlar. Virüsle ilgili, temizliklikle ilgili, hijyenle ilgili ve temiz kokuyla ilgili zaten bizde kolonya kullanılması gereklidir'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.