İstanbul adeta kırmızıya boyanmış durumda

Yeni tipteki koronavirüsle alakalı salgında ülkemizin en kritik kenti durumunda yer alan İstanbul ili içerisinde, 'Hayat Eve Sığar' adlı uygulamaya bakılırsa her bir taraf kırmızı renge boyanmış durumda.

İstanbul adeta kırmızıya boyanmış durumda


Yeni tipteki koronavirüsle alakalı salgında ülkemizin en kritik kenti durumunda yer alan İstanbul ili içerisinde, 'Hayat Eve Sığar' adlı uygulamaya bakılırsa her bir taraf kırmızı renge boyanmış durumda. Böylelikle son zamanlar içerisindeki korkutan koronavirüs vaka artışları haritaya yansımış durumda, kentte güvenli görülebilecek hiç bir alan bulunmuyor.

CNN TÜRK kanalı içerisinden Mustafa Şen ile birlikte Veysel Salman'ın yapmış oldukları habere bakılırsa, artık İstanbul ili içerisinde koronavirüsle alakalı salgına göre hiç bir şekilde güvenli yer kalmış değil. Esenyurt ilçesinin yanı sıra Küçükçekmece ilçesi ile birlikte Üsküdar ilçesi, Bağcılar İlçesi, Kadıköy İlçesi ve Ümraniye ilçesi.. Koronavirüsle alakalı salgında İstanbul iliyle alakalı artık ilçe fark etmemekte. İstanbul iliyle ilgili koronavirüs haritası adeta kırmızı alarm vermeye başladı.

Bakırköy ilçesinin yanı sıra Taksim ilçesi ile birlikte Beşiktaş ilçesi ve de Kadıköy ilçesi gibi ilçeler üzerinde yaygın bulaşma noktaları meydanlar olmaktayken, İstanbul ilinde risksiz görülmekte olan alanlar da yalnızca yerleşimin bulunmadığı deniz kenarıyla beraber ormanlık alanlar. Ülkenin tamamında yaşanmakta olan artıştan dolayı ardımızda bırakmış olduğumuz hafta Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısından sonra 65 yaşla beraber üstündeki vatandaşlarla beraber 20 yaş altında bulunan gençlere sokağa çıkma kısıtlaması getirilmiş idi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.