İstanbul'da bir şahıs evlenme teklifini reddeden kadına kezzapla saldırdı!

İstanbul'da yaşanan olayda evlenme teklifini reddeden 21 yaşında ki kadının yanına gelen şahıs yanında bulunan kezzapı genç kadının üzerine doğru fırlatarak kadının yaralanmasına neden oldu.

İstanbul'da bir şahıs evlenme teklifini reddeden kadına kezzapla saldırdı!

İstanbul'un Küçükçekmece İlçesi'nde Can K. adlı şahıs 21 yaşında ki Yağmur T. ile evlenmek istediğini genç kadının yanına giderek belirtti, Yağmur T. ise Can K.'nin yasaklı madde kullanması nedeniyle kendisine gelen bu teklifi reddetti. 

Yaşanan konuşması sonrasında taraflar dağılırken, bir süre sonra Can K. yanına kezzap ve silah alarak Yağmur T.'nin çalıştığı işyerine geldi. Yağmur T. ile konuşmaya başlayan Can K. genç kadına silah çekti, tetiğe bastığı anda silahın tutukluluk yapması nedeniyle yanında bulunan kezzapı çıkararak Yağmur T.'nin üzerine doğru fırlattı.

Yaşanılan olay sonrasında vücuduna kezzap isabet eden Yağmur T. yaralanırken, çevrede ki vatandaşlar tarafından sağlık ve polis ekiplerine haber verilerek yardım istendi. 

Kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında yaralanan Yağmur T. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın yaşandığı bölgeye gelen polis ekipleri tarafından attığı kezzap sonucunda Yağmur T.'nin yaralanmasına neden olan Can K. gözaltına alındı, emniyette biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanması sonrasında cezevine gönderildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan 21 yaşında ki genç kadının ise tedavisine devam edildiği aktarıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.