İstanbul'da takip ettiği sevgilisini öldüren şahıs aynı silahla intihar etti!

İstanbul Üsküdar'da meydana gelen olayda Mevlüt İçin adlı şahıs eski kız arkadaşı olduğu öğrenilen Miray Atmaca'yı evinin önünde öldürdü, daha sonra ise aynı silahla intihar etti.

İstanbul'da takip ettiği sevgilisini öldüren şahıs aynı silahla intihar etti!

İstanbul'un Üsküdar İlçesi Acıbadem Sokak'ta akşam saat 19:00 sularında meydana gelen olayda 27 yaşında ki Mevlüt İçin eski sevgilisi olduğu öğrenilen 27 yaşında ki Miray Atmaca'yı takip etmeye başladı. 

Atmaca evinin önüne gelmesi sonrasında içeriye girmek üzereyken İçin yanına gelerek yanında bulundurduğu silahı çıkararak Miray Atmaca'ya kurşun yağdırdı, kurşunların hedefi olan Atmaca kanlar içerisinde yere yığıldı. 

Eski kız arkadaşına kurşun yağdıran Mevlüt İçin daha sonra aynı silahla intihar etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda Atmaca'nın ve İçin'in hayatını kaybettiği belirlendi. 

Bölgeye sevk edilen polis olay yeri inceleme ekipleri tarafından iki cansız beden üzerinde yapılan ilk inceleme sonrasında cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Bölgede incelemelerine devam eden polis ekipleri çalışmaların tamamlanması sonrasında yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.