İstanbul'da bulunan 2 katlı metruk bina bir anda çöktü, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi!

İstanbul Fatih'te bulunan 2 katlı metruk binanın çökmesi sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi, yapılan açıklamada yaşanan olayda herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı aktarıldı.

İstanbul'da bulunan 2 katlı metruk bina bir anda çöktü, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi!

İstanbul'un Fatih İlçesi Hadım Odaları Sokak'ta bulunan 2 katlı metruk bina bir anda büyük bir gürültüyle yan tarafından bulunan boşluk alana doğru çöktü.

Yaşanan olay sonrasında yoldan geçmekte olan vatandaşlar büyük korku yaşarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri tarafından çöken evin içerisinde ve etrafında yapılan incelemelerde herhangi bir kişiye rastlanmazken adeta faciadan dönüldü.

Çöken binanın neden çöktüğünün tespit edilmesi için ekipler tarafından bölgede inceleme başlatılırken, kamera kayıtlarında ise metruk binanın çökmesi sonrasında tüm sokağı toz bulutunun kapladığı ve vatandaşların panik yaşadığı görülüyor.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.