Munzur Çayı kenarında bulunan cesedin 11 gündür kayıp olan gence ait olduğu belirlendi!

Tunceli'de Munzur Çayı kenarında yürüyüş yapmakta olan vatandaşların çay kenarında ki cesedi farketmeleri sonrasında bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri tarafından cansız bedeni bulunan kişinin 11 gündür kayıp olan Niyazi Kocadaş'a ait olduğu belirlendi.

Munzur Çayı kenarında bulunan cesedin 11 gündür kayıp olan gence ait olduğu belirlendi!

Tunceli'de Munzur Çayı yanında bulunan parkta yürüyüş yapmakta olan vatandaşlar çay kenarına vurmuş halde bulunan cesedi farketmeleri sonrasında durumu 112 ekiplerine bildirerek yardım istediler.

Gelen ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda ceset üzerinde yapılan incelemeler sonrasında, ceset otopsi yapılmak üzere Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yapılan otopsi işlerimlerinin ardından çay kenarında bulunan cansız bedenin 11 gündür kayıp olarak aranmakta olan Niyazi Kocadaş'a ait olduğu belirlendi.

11 gündür ailesinin kendisinden haber alamadığı Kocadaş'ın cep telefonuyla son bulunduğu konumlar incelenirken Sallanan Köprü ve Demir Köprü bölgelerinden son sinyallerin geldiği tespit edildi. 

Polis ekipleri tarafından Niyazi Kocadaş'ın 11 yakını ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, yaşanan deprem felaketi sonrasında Kocadaş'ın psikolojisinin yerinde olmadığı iddia edildi.

Tunceli Devlet Hastanesi'nde yapılan ön otopside ise Kocadaş'ın vücudunda herhangi bir darp ve kesik izine rastlanmadığı öğrenildi, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.