İstanbul'da sitenin güvenliği tarafından duvara asılmış erkek cesedi bulundu!

İstanbul Avcılar'da bulunan bir sitede güvenlik olarak çalışmakta olan kişi bahçe duvarının demir parmaklarına asılmış halde ceset buldu, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında cesedi bulunan şahsın önce öldürüldüğü sonra ise demir parmaklıklara asıldığı belirlendi.

İstanbul'da sitenin güvenliği tarafından duvara asılmış erkek cesedi bulundu!

İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan bir sitenin güvenliği tarafından sitenin bitişiğinde ki boş arazide demir parmaklıklara asılı halde erkek cesedi bulundu.

Cesedi gören güvenlik tarafından 112 ekiplerine haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda duvarın üstünde ki demir parmaklıklara asılı halde bulunan şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada cesedin 38 yaşında ki Türkmenistan uyruklu  Arslan Snnayev'e ait olduğu belirlendi.

Cesedin bulunduğu bölgede yapılan incelemelerin tamamlanmasıyla birlikte  Arslan Snnayev'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk incelemede  Arslan Snnayev'in önce darbedilip ardından da demir parmaklıklara asıldığı tespit edildi. 

Şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olayın aydınlatılmasına yönelik polis ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.