İstanbul'dan Mardin'e giden aile araçlarıyla kaza yaptı, kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı!

İstanbul'dan Mardin'e doğru yola çıkan Akdoğan ailesi Viranşehir yolunda kaza yaptı, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralanması sonrasında hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'dan Mardin'e giden aile araçlarıyla kaza yaptı, kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı!

İstanbul'dan Mardin'e gitmek için yola çıkan Akdoğan ailesi Viranşehir yolu üzerinde 37 yaşında ki sürücü Veysi Akdoğan'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında kaza yaptı.

Kaza yapan araç bariyerlere ok gibi sağlanırken, kazayı gören yoldan geçmekte olan sürücüler araçlarından inerek kaza yapan araç içerisinde bulunan yardımına koştu ve durumu 112 ekiplerine bildirdiler.

Yapılan ihbar sonrasında bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken, gelen ekipler tarafından araç içerisinde sıkışan Veysi Akdoğan Cemile Akdoğan (32), Fatma Ceylan (60), Muhammet Akdoğan (14) ve Miraç Akdoğan (4) itfaiye ekipleri tarafından çıkarılmaları sonrasında sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan sürücü Veysi Akdoğan ve Muhammet Akdoğan burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralanan diğer aile üyelerinin hastanede tedavilerine devam edilirken, bölgede polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza yapan araç içerisinde vinç ile bölgeden kaldırıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.