Spor camiasından da Beşiktaş üyeliğini iptal eden Bahçeli'ye yanıt gecikmedi. Şenol Güneş konuya ilişkin soruları yanıtladı!

Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş maçında yükselen "hükümet istifa" sloganlarının atılması üzerine Beşiktaş üyeliğini iptal ettiğini duyurmuştu. Siyasilerin tutumu hakkında kendisine sorular yöneltilen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş konuya ilişkin açıklama yaptı.

Spor camiasından da Beşiktaş üyeliğini iptal eden Bahçeli'ye yanıt gecikmedi. Şenol Güneş konuya ilişkin soruları yanıtladı!

Beşiktaş-Antalyaspor derbisinde taraftarların tribünlerden hükümet istifa sloganı atmasını ardından sosyal medyadan maçların seyircisiz oynanması yönünde paylaşım yaparak tepkisini dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hemen ardından bir hamle daha yaparak Beşiktaş üyeliğinden çıktığını yazılı açıklama ile duyurmuştu.
Siyasilerin tutumu hakkındaki görüşleri sorulan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş konuya ilişkin yaptığı açıklamada,"Kavgayı hiç doğru bulmuyorum. Daha fazla el ele vermek gerekir. Bunların hepsi tartışılmalıydı. Maçların oynanması ya da seyircisiz oynanması. Şu anda bir şeyler söyleyerek gündemi değiştirmek istemiyorum. Konuşulacak konulardır. Her görüşte bir suçlama, aşağılama, yok etme, bunlardan sıyrılmamız lazım. Sevgi, saygı ve güven kaybı olduğu zaman bu doğru değildir. Korkuyla beraber şiddet gelir." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.