İstanbul ilinde akılalmaz bir olay

İstanbul Esenyurt ilçesi içerisinde iddialara bakılırsa abisi tarafından bodrum katta yer alan evde boynundan zincirlenmiş durumdaki 18 yaşında bulunan kız, cama gelip çevrede bulunanlardan yardım talep etti.

İstanbul ilinde akılalmaz bir olay


İstanbul Esenyurt ilçesi içerisinde iddialara bakılırsa abisi tarafından bodrum katta yer alan evde boynundan zincirlenmiş durumdaki 18 yaşında bulunan kız, cama gelip çevrede bulunanlardan yardım talep etti. Polis ekipleri ise kızı kurtarabilmek amacıyla adeta seferber oldu.

Olay ise, Esenyurt  ilçesinde yer alan Yenikent Mahallesi içerisinde yaşanmış oldu. Yabancı uyruğa sahip 18 yaşında bulunan genç kız, iddialara bakılırsa abisi tarafından bodrum kattaki evde yer alan bir koltuğa zincirlendi. Günlerden beri boynunda yaklaşık olarak 1.5 metrelik bir zincirle yaşamak mecburiyetinde bırakılmış olan kız, evde kimsenin bulunmadığı anda cama gelip yardım talep etti.

 İhbar edilmesinin üstüne olayın yaşanmış olduğu yere polis ekipleri yönlendirildi. Camdan baktığında kızın evde zincirli bir durumda olduğunu görmüş olan polis, kapıyı açabilmek amacıyla da seferber oldu. Olayın yaşanmış olduğu yere çilingir ile birlikte ambulans çağrıldı.

 Bu esnada ise kızın annesiyle birlikte erkek kardeşi de eve geriye döndüler. Anne ile birlikte oğlunu gözaltına almış olan polis ekipleri, kapıyı açtırdı ve genç kızı zincirlerden kurtarmış oldu. Anne ile birlikte oğlu ilk alınan ifadesinde genç kızın kaçmasından korkmuş olduklarını, bu sebepten dolayı da zincirlediklerini ifade etti. Anne ile birlikte oğlu gözaltına alınmış bir durumdayken, genç kız ise sağlık ekiplerinin tarafından hastaneye kaldırıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.