İstanbul ilindeki patlama korkuttu

Sultangazi ilçesi içerisinde bilye fabrikasında halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı gerçekleşen patlama esnasında iş yerinin duvarı yıkılırken park halindeki arabalar da duvarın altında kalmış oldu.

İstanbul ilindeki patlama korkuttu


Sultangazi ilçesi içerisinde bilye fabrikasında halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı gerçekleşen patlama esnasında iş yerinin duvarı yıkılırken park halindeki arabalar da duvarın altında kalmış oldu. Söz konusu bu paylama esnasında iki kişi baş kısmından hafif bir biçimde yaralandı.

İstanbul ilinde yer alan Sultangazi ilçesinde bilye fabrikası içerisinde gerçekleşen bir patlama sonrasında iki kişinin yaralandığı açıklandı. Elde edilen bilgiye bakılırsa, Merkez Habipler Mahallesinde yer alan 2691 Sokak içerisindeki bilye fabrikasından halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı patlama gerçekleşti. Patlamanın sonrasında fabrika içerisinde yer alan iki kişi baş kısmından hafif bir biçimde yaralandı. Patlamanın da etkisinden dolayı fabrika içerisinde çok yoğun  bir duman oluşmuş durumdayken, iş yerinin bir  tane duvarının da yıkıldığı açıklaması yapıldı.

İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın yaşandığı yere sağlık ekipleri ile birlikte itfaiye ekipleri ve polis ekipleri sevk edilmiş oldu. AFAD ekipleri ile birlikte UMKE ekipleri de tedbir maksadıyla söz konusu bölgeye intikal etti. Yaralı olanlar ise, sağlık ekipleri tarafından olayın gerçekleştiği yerde yapılmış olan ilk müdahalenin hemen sonrasında hastaneye götürüldü.

İtfaiye personellerinin fabrika içerisinde yer alan dumanı tahliye etme çalışmaları halen devam ederken, polis memurları ise çevre içerisinde güvenlik önlemleri almış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.