İzmir'de korkutan deprem! Endişeli vatandaşlar sokağa döküldü!

Ardı arkası kesilmeyen artçı sarsıntılar deprem bölgesinde etkili olmaya devam ederken, bir deprem paniği de İzmir'de yaşandı. 4.1 şiddetindeki deprem İzmirlileri korkuturken vatandaşlar sokağa döküldü. Merkez üssü İzmir'in Foça İlçesi olduğu açıklanan deprem sonrası kentte büyük endişe yaşandı.

İzmir'de korkutan deprem! Endişeli vatandaşlar sokağa döküldü!

İzmir akşam saat 21:22 suları Merkez üssü Foça İlçesi olan 4.1 şiddetindeki depremle sarsıldı. Derinliğinin 5 kilometre olduğu belirtilen deprem İzmir'in birçok mahallesinde hissedilirken İzmir'de büyük bir deprem beklendiğine yönelik uyarılarla endişe için olan vatandaşlar korkuya sokağa döküldü. 
Yaşanılan deprem sonrası açıklama yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Körfezi'nde saat 21.22'de meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle can ve mal kaybı olduğuna dair bir bilginin ulaşmadığını belirtti. Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlimiz Foça merkezli 4,1 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Can ve mal kaybı olduğuna dair bir bilgi tarafımıza ulaşmadı. Geçmiş olsun İzmir. Allah ülkemizi afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.