Meydana gelen artçı sarsıntılarla ilgili korkutan açıklama! 6.7 şiddetine kadar çıkacak!

Prof. Dr. Ahmet Ercan Malatya depremi ile ilgili yaptığı açıklamada, artçıların bir süre daha devam edeceğini şiddetinin ise 6.7'lere kadar çıkabileceğini vurguladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ercan artçıların 3-4 ay kadar sürebileceğini belirtti.

Meydana gelen artçı sarsıntılarla ilgili korkutan açıklama! 6.7 şiddetine kadar çıkacak!

Meydana gelen artçılar bölge halkının kabusu olurken vatandaşlar evlerine giremez oldu. Depremlerin ne kadar süreceği merak konusu olurken, 5.6 büyüklüğündeki Malatya depreminin ardından twiter hesabından paylaşım yapan Prof. Dr. Ahmet Ercan yapmış olduğu paylaşımda,"27.02.23 12.04'de Malatya Yeşilyurt Kozluk'ta M5,6'lık artçı deprem 5km derinde sarsıcı olmuştur. Bölgede M6,7 erişecek Artçı depremler 3-4 ay sürecektir. Yarın incelemeler için Malatya'daki olacağım."ifadelerini kullandı. Yapılan açıklama endişe ve korkuya neden oldu. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.