İzmir ilinde yollar göle dönmüş durumda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapmış olduğu uyarıların sonrasında sağanak yağış, İzmir iliyle birlikte Ege Bölgesi üzerinde etkisini arttırmaya başladı.

İzmir ilinde yollar göle dönmüş durumda


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapmış olduğu uyarıların sonrasında sağanak yağış, İzmir iliyle birlikte Ege Bölgesi üzerinde etkisini arttırmaya başladı. Dün gece itibariyle başlamış olan yağışlar, İzmir ili içerisinde öğleden sonraki zaman diliminde de etkili olmayı sürdürdü. Söz konusu bu yağışlar, kentin nerdeyse tüm bölgeleri üzerinde cadde ile birlikte sokakları sular altında bırakmış oldu.

Karşıyaka ilçesinde yer alan Mavişehir bölgesi üzerinde de aşırı  bir şekilde devam eden yağışlar denizi taşırmış oldu. Yağışla beraber bölge adeta bir göle dönmüş oldu. Çok fazla sayıda araba sulara gömülmüş bir durumdayken, denizle karanın birleşmiş olmasından dolayı vatandaşlar  çok zor anlar yaşamış oldu. Bölgeye  ani bir şekilde sevk edilmiş olan belediye ekipleri de uzun bir zaman boyunca suları tahliye etmeye çalışmış oldu.

İzmir ili içerisinde, sağanak yağıştan dolayı tarihi Kemeraltı Çarşısı üzerinde de pek çok iş yerini su basmış durumda, cadde ile birlikte sokaklar üzerinde taşkın meydana geldi.

Kent içerisinde gün boyunca etkili durumda bulunan sağanak yağış, yaşamı olumsuz bir şekilde etkilemiş oldu. Kentin ana arterleri üzerinde yer alan sokaklar üstündeki su birikintilerinden dolayı da araçlar yol üzerinde güçlükle ilerlemiş oldu.
İtfaiye erleri Konak ilçesi içerisinde Çınarlı semtiyle birlikte Halkapınar semtini birbirine bağlamış olan Yunuslar Alt Geçidi üzerinde suların birikmemesi amacıyla da vidanjörler ile bir çalışma başlattı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.