Kadın kuaföründen küçük kıza cinsel istismar

Antalya ilinde yer alan Muratpaşa ilçesi içerisinde ikamet eden S. D., 16 Ağustos tarihi içerisinde Demircikara Polis Merkezi'ne bir müracaatta bulunarak, ikamet ettiği binanın alt katında kadın kuaförü işletmeye devam eden Hasan G.(40) isimli şahsın, kızı  olan Z. Ö.(14)'ye değişik tarihlerde üç defa cinsel istismarda bulunmuş olduğunu iddia edip şikayetçi oldu.

Kadın kuaföründen küçük kıza cinsel istismar


Antalya ilinde yer alan Muratpaşa ilçesi içerisinde ikamet eden S. D., 16 Ağustos tarihi içerisinde Demircikara Polis Merkezi'ne bir müracaatta bulunarak, ikamet ettiği binanın alt katında kadın kuaförü işletmeye devam eden Hasan G.(40) isimli şahsın, kızı  olan Z. Ö.(14)'ye değişik tarihlerde üç defa cinsel istismarda bulunmuş olduğunu iddia edip şikayetçi oldu. Anne olan S. D., polis ekiplerine vermiş olduğu ifade içerisinde, söz konusu istismardan bir tane akrabasının bilgi vermesinin sonrasında haberdar olmuş bulunduğunu, söz konusu bu durumu kızına sormuş olduğunu ve onun da bunu doğruladığını ifade etti.

Anne olan S. D.'nin şikayette bulunmasının hemen sonrasında İl Emniyet Müdürlüğünde yer alan Çocuk Şubesi Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çocuk İzlem Merkezi içerisinde (ÇİM) pedagog eşliğiyle Z. Ö.'nün ifadesini aldı. Z. Ö. de burdaki ifadesi içerisinde, Hasan G.'nin kendine değişik tarihlerde üç defa cinsel istismarda bulunmuş olduğunu ifade ederek, şikayetçi oldu.

Z. Ö.'nün kullanmakta olduğu cep telefonu üzerinde gerçekleştirilen inceleme esnasında, Hasan G.'nin yazmış olduğu cinsel içeriğe sahip mesajlar tespit edilmiş oldu. Öte yandan Z. Ö.'nün gerçekleşen jinekolojik muayenesi içerisinde, ilişki bulgusu tespit edildi. Olay Yerini İnceleme Şubesi Müdürlüğüne bağlı ekipler de cinsel saldırıyla alakalı olayın gerçekleşmiş olduğu yerde yaptığı inceleme esnasında, bulmuş olduğu delilleri, DNA incelemeleri amacıyla Adli Tıp Kurumu'na yolladı.

İhbarın hemen sonrasında harekete geçmiş olan Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bulunan Suç Araştırma ile Soruşturma Bürosu Amirliğine bağlı ekipler, evli ve ayrıca 1 tane kız babası  olduğu öğrenilen Hasan G.'yi çalışmakta olduğu iş yerinde hızlı bir şekilde gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilmiş olan Hasan G., polis merkezindeki işlemlerinin hemen sonrasında çıkartıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.