Kahramanmaraş belediye başkanı ABB'yi burada göremedik dedi, yanıt milletvekilinden geldi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın kentte gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetmesi sonrasında Mansur Yavaş'ı hedef alarak "Kendisini görmedim. Gelmiş gitmiş diyorlar. Burada da ne yaptıkları konusunda bilgi sahibi değilim" ifadelerini kullanmıştı, yapılan açıklama sonrasında CHP Kahramanmaraş Milletvekili "ABB'yi görmedim diyorsun. Sizin hizmetinize verilen araçların listesi bak bu. Hem de imzalı. Belediye başkanı olarak yapılanlardan bu kadar mı habersizsiniz?" dedi.

Kahramanmaraş belediye başkanı ABB'yi burada göremedik dedi, yanıt milletvekilinden geldi!

6 Şubat tarihinde merkezüssü Kahramanmaraş olan depremlerin yaşanması sonrasında bölgede binlerce ev yıkılmış bununla birlikte enkaz altında kalan 44 bin kişi ise hayatını kaybetmişti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir televizyon kanalında canlı yayına katılması sonrasında depremin meydana gelmesinden bu yana verdikleri desteklerden söz etmesi sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'den açıklama geldi.

Güngör yaptığı açıklamada "Ben Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni burada hiç görmedim. Başkan gelmiş gitmiş diyorlar. Kendisini de görmedim. Burada da ne yaptıkları konusunda bilgi sahibi değilim" ifadelerini kullandı.

Hayrettin Güngör'ün açıklamaları sonrasında konuya dahil olan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya hesabı üzerinden Peki bunlar nedir Sayın Hayrettin Güngör. Ankara Büyükşehir Belediyesini görmedim diyorsun. Sizin hizmetinize verilen araçların listesi bak bu. Teslim alan da sizin Fen İşleri Daire Başkanınız.Hem de imzalı. Belediye başkanı olarak yapılanlardan bu kadarmı habersizsiniz?" şeklinde yanıt verdi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.