Yıkılan binanın enkazınan uzaklaştırılmaya çalışan AFAD gönüllüsü kadın bağırarak isyan etti!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin meydana gelmesi sonrasında dün Malatya'da 5.6 şiddetinde yeni deprem meydana gelmiş 6 Şubat'ta yaşanan deremler sonrasında ağır hasar alan binalar yıkılmış bununla birlikte enkaz altında kalan 2 kişi hayatını kaybederken, bölgede arama kurtarma çalışmalarını gerçekleştiren bir kadın enkaz alanından uzaklaştırılmak istendiğini öne sürerek "Burada boy gösterirler anca, başka bildikleri yok. O enkazlarda neredeydiniz, biz o enkazlardan 100'den fazla ceset çıkardık, o zaman neredeydin? Başkanmış..." ifadelerini kullandı.

Yıkılan binanın enkazınan uzaklaştırılmaya çalışan AFAD gönüllüsü kadın bağırarak isyan etti!

Merkezüssü Kahramanmaraş olan depremler sonrasında artçı sarsıntılar devam ediyor, son olarak dün Malatya'da meydana gelen 5.6 şiddetinde ki deprem sonrasında önce ki depremden ağır hasar almış çok sayıda bina yıkıldı.

Yaşanan 5.6 şiddetinde ki deprem sonrasında yıkılan binaların enkazı altında kalan 2 kişi hayatını kaybederken, enkaz altından 140 kişi ise yaralı olarak çıkarıldı.

Malatya'da yıkılan ağır hasarlı binalarda arama kurtarma çalışmaları esnasında AFAD gönüllüsü bir kadının isyan ettiği görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yıkılan binanın enkaz alanından uzaklaştırılmak istediğini öne süren kadın "Burada boy gösterirler anca, başka bildikleri yok. O enkazlarda neredeydiniz, biz o enkazlardan 100'den fazla ceset çıkardık, o zaman neredeydin? Bana bunun hesabını verin o zaman. Ben orada askeriyeyle, maden mühendisleriyle çalıştım tek başıma, neredeydiniz? Başkanmış..." diyerek bağırmaya başladı.

Yaşanılan olay sonrasında araya vatandaşların girmesiyle birlikte AFAD gönüllüsü kadın bölgeden uzaklaştı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.