Kahramanmaraş'ta 2 dakikada 2 deprem yaşandı, vatandaşlar rahat uyku uyuyamaz oldu!

İki büyük depremle asrın afetini yaşayan Kahramanmaraş meydana gelen artçılarla sallanmaya devam ediyor. Bölgede 4.4. ve 4.1 büyüklüğünde iki deprem birer dakika arayla hissedildi. Depremi hissedenler sokağa dökülürken bölgede endişe ve panik havası yaşandı.

Kahramanmaraş'ta 2 dakikada 2 deprem yaşandı, vatandaşlar rahat uyku uyuyamaz oldu!

Kahramamaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremle asrın afetini 6 Şubatta yaşamıştı.
48 bini aşkın vatandaşın hayatını kaybettiği depremler sonucu bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken afetin ilk gününden bu yana bölgede hissedilir kuvvetli artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. 
Son olarak merkez üssü  Kahramanmaraş Göksun ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, yaklaşık 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.
Vatandaşlarda paniğe neden olan depremden 2 dakika sonra bir sarsıntı daha kaydedildi. AFAD'ın verilerine göre saat 15.56'ta Göksun ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Bölge halkı yaşanan sarsıntılar nedeniyle sokağa dökülürken büyük korku yaşadı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.