Kanal İstanbul konusunda açıklamalarda bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin düzenlemiş olduğu Kanal İstanbul Çalıştayı'na konuşmacı pozisyonunda katılım gerçekleştiren emekli Tuğamirallerden biri olan Türker Ertürk, Kanal İstanbul projesiyle alakalı zehir zemberek açıklamalar gerçekleştirdi.

Kanal İstanbul konusunda açıklamalarda bulundu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin düzenlemiş olduğu Kanal İstanbul Çalıştayı'na konuşmacı pozisyonunda katılım gerçekleştiren emekli Tuğamirallerden biri olan Türker Ertürk, Kanal İstanbul projesiyle alakalı zehir zemberek açıklamalar gerçekleştirdi. ''Bir şeyin proje haline gelebilmesi amacıyla bir sorunu çözmesi gereklidir'' ifadelerine yer veren Ertürk, Kanal İstanbul adlı projenin bir ucube olduğunu açıkça ifade etti.

Ertürk konuyla ilgili olarak şu açıklamaları gerçekleştirdi;

''İlk olarak sözlerime şunu belirtip bir başlamak istemekteyim. Kanal İstanbul aslında bir proje değildir, büyük bir ucubedir. Neden bir proje değildir? Çünkü bir şeyin proje olabilmesi amacıyla bir problemi, bir sorunu da çözmekte olması gerekli. Şimdi ise sizlere sormaktayım Kanal İstanbul projesi, İstanbul ilinin yanı sıra Marmara Bölgesi'nin veyahut Türkiye'nin hangi sorununu çözmekte? Hiç bir tanesinin. Hatta Türkiye'ye egemenliğin yanı sıra savunma, güvenlik,  çevre, ekolojik denge ve ayrıca şehircilik hususunda inanması zor problemler çıkartmakta. Ondan dolayı da bu bir proje değil, ciddi anlamda bir ucubedir.

Şimdi  ise insan istemekte ki burda karşı görüşlerde bulunsa onlarla birlikte tartışsak sizde doğru olanı öyle bulabilseniz. Fakat hiç bir tanesi yoklar. Neden burda yoklar? Savunulabilecek gibi de değil. Zira savunamadığınızda ne diyebilirsiniz? Çatlasanız da patlasanız da ben söz konusu bu projeyi gerçekleştireceğim dersiniz. Şu an içerisinde de bu yapılmakta''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.