Kar İstanbul iline bugün düşüyor

Meteoroloj, tarafından hava durumu ile alakalı olarak yapılmış olan son tahminlere bakılırsa yurdun çok büyük bir kısmı sağanak yağışın yanı sıra kar yağışlı bir havanın etkisi altına girmeye başlayacak.

Kar İstanbul iline bugün düşüyor


Meteoroloj, tarafından hava durumu ile alakalı olarak yapılmış olan son tahminlere bakılırsa yurdun çok büyük bir kısmı sağanak yağışın yanı sıra kar yağışlı bir havanın etkisi altına girmeye başlayacak. Söz konusu bu yağışların; kıyı bölgeler üzerinde sağanak olarak, İç Anadolu Bölgesi ile birlikte Doğu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin yanı sıra Karadeniz Bölgesinin iç bölümlerinde karla beraber yer yer karla karışık bir durumda bulunması konusunda beklenti var. Diğer taraftan İstanbul ilini de yağmurlu bir gün beklemekteyken, öğle saatleri geçtikten sonra yüksek bölgeler üzerinde zaman zaman karla birlikte karla karışık yağmur konusunda bir beklenti var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu en son değerlendirmelere bakılırsa: ülkemizin tamamının parçalı bir şekilde çok bulutlu bir biçimde, Marmara Bölgesinin doğu kesimleri ile birlikte Orta ve Doğu Akdeniz Bölgesi,  Batı ve Orta Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile beraber Kütahya ili, Uşak ili, Afyonkarahisar ili,  Burdur  ili, Isparta ili ve Bayburt ilinin çevreleriyle Çanakkale ili,  Tekirdağ ilinin doğusu ve Kırklareli ilinin yağışlı geçecek olduğu konusunda tahminler var. Söz konusu bu yağışların; kıyı bölgelerle Güneydoğu Anadolu Bölgesi üzerinde yağmur ve sağanak bir yağış, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü  bir şekilde sağanak yağış, yağış alacak öteki yerler üzerinde de karla karışık bir yağmurun yanı sıra kar şeklinde olması konusunda bir beklenti var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.