Kar tekrar geliyor

Meteorolojinin Genel Müdürlüğü, 28 Ocak tarihinde İstanbul ilinin tamamında karla karışık bir şekilde yağmur beklenmekte olduğu konusunda bir duyuru yaptı.

Kar tekrar geliyor


Meteorolojinin Genel Müdürlüğü, 28 Ocak tarihinde İstanbul ilinin tamamında karla karışık bir şekilde yağmur beklenmekte olduğu konusunda bir duyuru yaptı.

İstanbul ili içerisinde ardımızda bırakmış olduğumuz günlerde etkili olmaya başlayan kar yağışı, kentin pek çok farklı bölgesini beyaz renge bürümüştü. Tam olarak üç gün boyunca devam eden kardan geriye de dondurucu soğuklar kalmış bir durumda. Pek çok vatandaş kar yağışının yeniden olup olmayacağı konusunda merak halindeyken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla çok daha yeni bir açıklama gelmiş oldu.

Meteoroloji'nin açıklamış olduğu özel tahminlerine bakılırsa İstanbul ili içerisinde 24 Ocak Pazar günü ile birlikte 25 Ocak Pazartesi günü, 26 Ocak Salı gününde  ve 27 Ocak Çarşamba gününde yağmur  yağışı etkili bir durumda bulunacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamış olduğu verilerine bakılırsa 28 Ocak Perşembe gününde İstanbul ili içerisinde karla karışık bir şekilde yağmur beklentisi var. 

Diğer taraftan Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu paylaşımı içerisinde hava sıcaklıklarının Ülkemizin tamamında artarak hafta sonu itibariyle mevsim normallerinin üç ila yedi derecelik üstünde seyredeceğinin tahmin edildiği konusunda bir açıklama da yapmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.