Karaman ilinde korkunç bir cinayet

Karaman ili içerisinde, Mustafa Niyazi M., otomobilinde alkol aldığı esnada tartışmış olduğu arkadaşı Hasan Topuzoğlu'nu boğazını kesti ve ölümüne sebep oldu.

Karaman ilinde korkunç bir cinayet


Karaman ili içerisinde, Mustafa Niyazi M., otomobilinde alkol aldığı esnada tartışmış olduğu arkadaşı Hasan Topuzoğlu'nu boğazını kesti ve ölümüne sebep oldu. Mustafa Niyazi M. ile birlikte otomobilin şoförü olduğu açıklanan Sefa A. (23) daha sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış bulundu.

Söz konusu bu olay, saatler 22:00 civarında Cedit Mahallesi nde yer alan cumartesi pazarı bölgesinde gerçekleşti. Sefa A. otomobil içerisinde arkadaşlarından Hasan Topuzoğlu ile birlikte Mustafa Niyazi M.'yla alkol almaya başladı. İddialara bakılırsa Sefa A. ile birlikte  Mustafa Niyazi M. ve ayrıca Hasan Topuzoğlu arasında bilinmemekte olan bir sebepten dolayı tartışma meydana geldi.

Tartışmanın büyümeye başlamasının sonrasında Mustafa Niyazi M. yanında yer alan ekmek bıçağını kullanarak Topuzoğlu'nun boğazını kesmiş oldu. Olayın hemen sonrasında ise Mustafa Niyazi M.,  şoför koltuğunda yer alan Sefa A.'ya arabayı sürmesi talebinde bulundu. Sefa A., Molla Fenari Caddesi üzerinde devriye atmaya devam eden bekçileri gördükten sonra arabayı durdurdu , bekçilere de söz konusu bu olayı anlatmış oldu.

Mustafa Niyazi M. de bu esnada hızlı bir şekilde direksiyona geçti ve otomobili alarak kaçtı. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında intikal eden polis memurları hızlı bir şekilde Sefa A.'yı gözaltına alarak, şüpheli şahsı yakalayabilmek amacıyla çalışma başlatmış durumda. Polis ekipleri, çok kısa bir müddet sonrasında Mustafa Niyazi M.'yi iş yerine girdiği esnada yakalayarak gözaltına almış bulundu. İhbarda bulunulmasının sonrasında olayın yaşandığı yere gelen sağlık personellerinin kontrolleri esnasında Topuzoğlu'nun yaşamını yitirdiği tespit edildi. Hasan Topuzoğlu'nun cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi bittikten sonra otopsi işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Karaman Devlet Hastanesinin morg bölümüne götürüldü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.