Kartal ilçesindeki kazada 3 kişi yaralandı

İstanbul ilinde yer alan Kartal ilçesinde gerçekleşen zincirleme trafik kazası esnasında 3 kişi yaralanmış bir durumdayken.

Kartal ilçesindeki kazada 3 kişi yaralandı


İstanbul ilinde yer alan Kartal ilçesinde gerçekleşen zincirleme trafik kazası esnasında 3 kişi yaralanmış bir durumdayken.

Söz konusu bu kaza ise saatler 16:15'i gösterirken Balıkesir Caddesi üzerinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılacak olursa 34 YP 56 85 plakasına sahip bir otomobil, şoförünün direksiyon  üzerinde yer alan kontrolünü yitirmesi sonrasında ilk önce 34 SG 2411 plakasına sahip bir otomobile hemen sonrasında ise O7 GNH 9734 plakasına sahip bir otomobile çarparak yolun karşı tarafına geçmiş olu. Otomobil  sonrasında ise Uğurmumcu yönünden gelmekte bulunan 34 LLF 465 plakasına sahip olan servis arabasına çarparak, anca durabildi. 

Meydana gelen bu kaza esnasında araçlarda yer alan 1 tanesi hamile olduğu bilgisine ulaşılan bir kadın, 2 tanesi de çocuk olmak üzere 3 kişinin yaralanmış olduğu açıklaması yapıldı. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın yaşanmış olduğu yere hızlı bir şekilde sağlık ekipleri ile birlikte polis ekipleri yönlendirildi. Yaralı durumda bulunan bir tane hamile bayan ile birlikte iki tane çocuk, olayın yaşandığı yere gelen ambulansla çevrede yer alan hastanelere götürüldü. 

Polisler ise meydana gelen bu kaza ile alakalı olarak bir soruşturma başlatmış durumda.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.