Youtube Music bedava Premium üyelik zamanı 1 aya mı düştü?

YouTube Premium platformu, bedava içerik servisi şeklindeki politikayla yaşamlarımızda yer alan YouTube platformunun paralı hizmeti şeklinde kısa bir zamandan beri ülkemizde hizmet vermeye başladı.

Youtube Music bedava Premium üyelik zamanı 1 aya mı düştü?


YouTube Premium platformu, bedava içerik servisi şeklindeki politikayla yaşamlarımızda yer alan YouTube platformunun paralı hizmeti şeklinde kısa bir zamandan beri ülkemizde hizmet vermeye başladı. İçeriğine bakıldığında Spotify platformunun rakibi  haline gelen Music servisinin yanı sıra özel içeriklerinde yer aldığı Originals isimli destekte bulunan Premium, bedava deneme zamanının hemen sonrasında aylık en düşük 16,99 Türk Lirası tutarındaki bir parayla kullanılmakta. Hizmetle beraber YouTube üzerinde yer alan bütün reklamlar da ortadan kalkmış oluyor ve videolar depolandıktan sonra internetsiz bir biçimde izlenebilmekte.

Premium’un ülkemiz içerisinde kısa zamanda çok fazla sayıda kullanıcıyı çekme sebeplerinden en önemli olanı, 3 ay boyunca verilen bedava deneme sürümü idi. Ancak YouTube platformunun sunmuş olduğu bu teklifi fazlasıyla kısa bir zaman için geçerli durumda bulundu. Platform, bundan böyle daha kısa zamanlarla bedava başlangıç üyeliği sunmaya başladı.

Bundan böyle YouTube Premium sayfasına giriş yaptığınız zaman bir aylık veyahut iki aylık zamanla bedava teklifi ile karşılaşmaktasınız. Öte yandan YouTube Premium isimli platformun Google arama sonuçları üzerinde yer alan bağlantısına tıklandığında üç aylık  geçerli teklif halen durmakta, fakat tıkladığınız zaman üst kısımda belirttiğimiz tekliflerden bir tanesi karşınıza çıkmakta

Pek çok kullanıcı YouTube üzerinde dolaştığı esnada bir aylık  bedava öneri kartları görmeye başladı ve Premium sayfasına girdiklerinde de aynı teklif ile karşılaşmaktalar. Fakat bazı zamanlarda YouTube platformunun2 ay bedava teklifi de sunmuş olduğu gözükmekte. Bu söz konusu durumun neye göre belirlenmiş olduğu da tamamen bir bilinmez. Çünkü YouTube platformu, ne bedava sunduğu hizmet zamanını düşürmüş olduğu konusunda duyuru yaptı ne ise daha önceki paylaşımlarında bu zamana yönelik bir açıklama gerçekleştirdi.

Bu söz konusu durum ise, daha öncesinde üç aylık teklif ile beraber YouTube Premium’a üye olan kullanıcıları etkilememekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.