Katilinin akrabası olduğu ortaya çıktı

Maltepe ilçesinde yaşamını sürdüren ve 80 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan kadını kolunda yer alan bilezikleriyle birlikte parasını alabilmek amacıyla boğup öldürmüş olan katil zanlısının yakalandığı açıklandı.

Katilinin akrabası olduğu ortaya çıktı


Maltepe ilçesinde yaşamını sürdüren ve 80 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan kadını kolunda yer alan bilezikleriyle birlikte parasını alabilmek amacıyla boğup öldürmüş olan katil zanlısının yakalandığı açıklandı. Yaşlı durumda bulunan kadının torunuyla evli olduğu konusunda bir bilgiye ulaşılan zanlının adliyeye sevk edildiği bilgisi aktarıldı. Şüpheli şahsın emniyet içerisinde vermiş olduğu bakılırsa; ''Para talep ettim hiç bir şekilde vermedi, ben ise sonrasında yastıkla boğdum'' ifadelerine yer verdiği bilgisine ulaşıldı.

Söz konusu bu olay ise, geçtiğimiz gün saatler 10:00 civarında Maltepe ilçesinde yer alan Aydınevler Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa, bir tane apartmanın en üst kat kısmında yaşamını sürdüren Fatima Karagözgil (80) adlı kadına bir zamandır ulaşamamakta olan kendisinden  hiç bir şekilde haber alamadığını açıklayan yakınları eve gitti ve içeri girmek için çalıştı. Kendi gayretleri ile birlikte eve girmeyi başaramayan yakınları apartmanın güvenlik görevlisine ulaşarak ondan yardım talep etti. Bu durumunda sonrasında ise güvenlik görevlisi çatı kısmından dairenin teras kısmına ulaştı ve burdan içeriye girmeyi başarmış oldu. Eve girdiği zaman yaşlı durumdaki kadının yerde hareketsiz bir biçimde durmakta olduğunun farkına varan görevli evin kapısını iç kısımdan açtıktan hemen sonra yakınları ile beraber durumla ilgili olarak sağlık ekipleriyle beraber polis ekiplerine bildirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.