Kavga edenlere para cezası

Hakkari ilinde yer alan Yüksekova ilçesi içerisinde, kavga ettiği açıklanan on bir kişilik gruba koronavirüs sebebiyle sosyal mesafeye uymamış oldukları gerekçe gösterilerek, 3.150'şer Türk Lirası tutarında ceza kesilmiş oldu.

Kavga edenlere para cezası


Hakkari ilinde yer alan Yüksekova ilçesi içerisinde, kavga ettiği açıklanan on bir kişilik gruba koronavirüs sebebiyle sosyal mesafeye uymamış oldukları gerekçe gösterilerek, 3.150'şer Türk Lirası tutarında ceza kesilmiş oldu. Vali ile Belediye Başkan Vekili görevinde bulunan İdris Akbıyık, meydana gelen bu olayı kendi sosyal medya hesabı üzerinden resmi bir şekilde duyurdu. İçişleri Bakanı görevinde bulunan Süleyman Soylu ise, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım içerisinde, kavga etmiş olanlara ceza kestirdiği açıklanan Vali Akbıyık'ı tebrik etmiş bulundu.

Söz konusu bu olay, Yüksekova ilçesine sadece altı kilometrelik uzakta yer alan Akçalı Köyünün yolu üzerinde gerçekleşti. Köy yolu üzerinde yer alan akaryakıt istasyonuna arabalarıyla gelmiş olan iki birey, alışveriş yapmak amacıyla markete giriş yaptı. Bu esnada ise görevliler, gelmiş olan müşterileri maske takmaları hususunda uyarmış oldu. Bunun sonrasında ise akaryakıt istasyonunda yer alan personellerle iki kişinin arasında tartışma meydana geldi. Tartışma ise çok kısa bir zaman sonra kavgaya döndü. Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasının sonrasında olayın yaşandığı yere jandarma personelleri sevk edilmiş oldu. Ekipler, kavgaya karışmış olan 11 kişiyi gözaltına almış durumdayken, koronavirüs salgınından dolayı da ''Sosyal mesafe'ye uymamış olduklarından dolayı da her bir tanesine 3.150'şer Türk Lirası tutarında olmak üzre toplamda 34.650 Türk Lirası tutarında bir para cezası kesilmiş oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.