Kayıp dağcıların cansız bedenlerine ulaşıldı

Uludağ içerisinde kaybolan dağcıları arama çalışmaları esnasında erken saatlerde bulunan ilk tane cesedin üstünde Efe Sarp'a ait bir kimlik bulunduğu açıklanmıştı.

Kayıp dağcıların cansız bedenlerine ulaşıldı


Uludağ içerisinde kaybolan dağcıları arama çalışmaları esnasında erken saatlerde bulunan ilk tane cesedin üstünde Efe Sarp'a ait bir kimlik bulunduğu açıklanmıştı. Yapılan son dakika haberlerine bakılırsa Efe'nin  yaklaşık olarak 1.200 metre aşağısında farklı bir tane cansız beden daha bulunmuş oldu. Bulunduğu açıklanan bu cansız bedenin kime ait bir durumda bulunduğuna yönelik tespit çalışmalarının da devam ettiği ifade edildi.

Uludağ üzerinde zirve bölgesine doğru yürüyüşe çıktıktan kısa bir zaman sonra kayboldukları açıklanan Mert Alpaslan ile birlikte Efe Sarp'ı bulabilmek amacıyla devam eden arama çalışmaları esnasında 2 tane cansız beden bulundu. İlk olarak Efe Sarp'a ait  olduğu tespit edilen montun bulunmuş olduğu yerin ortalama 1 kilometre yakın bölgesinde bir cansız beden bulundu.

Bursa Valiliği tarafından konu ile alakalı yapılmış olan açıklama üzerinde; ''Küreklidere bölgesi üzerinde gerçekleştirilen arama çalışmaları esnasında bulunduğu açıklanan montun ortalama bir kilometre aşağı bölgesinde bir tane erkek cesedi tespit edilmiş durumdadır. Aramayla alakalı faaliyetler ise bu bölge üzerinde yoğunlaştırılmıştır. Tüm arama kurtarma ekipleri de hızlı bir şekilde bu bölgeye sevk edilmiş durumdadır'' ifadelerine yer verildi.

Bölge üzerinde yoğunlaştırılmış olan arama çalışmaları esnasında da bir cesede daha ulaşılmış oldu. Bulunduğu açıklanan bedenin kime ait bir durumda bulunduğuna yönelik tespit çalışmaları ise devam ediyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.