Kırmızı ışıkta geçerek dehşet saçmış oldu

Emniyet Genel Müdürlüğünün paylaşmış olduğu kent polis kamerasına yansımış olan söz konusu bu kaza merkezde yer alan Selçuklu ilçesindeki Yeni İstanbul Caddesi'nin üstünde gerçekleşti.

Kırmızı ışıkta geçerek dehşet saçmış oldu


Emniyet Genel Müdürlüğünün paylaşmış olduğu kent polis kamerasına yansımış olan söz konusu bu kaza merkezde yer alan Selçuklu ilçesindeki Yeni İstanbul Caddesi'nin üstünde gerçekleşti. Görüntülere bakıldığı zaman, çarşı yönüne doğru seyir halinde bulunan bir tane otomobil kırmızı ışıktan dolayı durunca arka taraftan gelmekte olan otomobil hızını alamadı ve önde yer alan araca çarptıktan sonra kaldırıma yönelmiş oldu. Bu esnada kaldırımda yer alan bir tane vatandaş ise  kazayı fark etti ve kendisini hızlı bir şekilde yanında yer alan tramvay durağına atmış oldu. Kazanın gerçekleştiği anda tramvay geçmemiş olması da farklı bir kaza meydana gelmesinin önüne geçmiş oldu.

Kent polis kamerası içerisine yansımış olan başka bir kaza ise Yeni İstanbul Caddesi'yle Fırat Caddesi'nin kesişmiş olduğu kavşak üzerinde gerçekleşti. Görüntüler içerisinde, kampüs yönüne doğru seyretmekte olan hafif ticari bir araç hızlı bir biçimde gelip Fırat Caddesi yönünden Yeni İstanbul Caddesi'ne doğru çıkmış olan motosikletliye çarpmış oluyor. Çarpmanın şiddeti ile birlikte metrelerce uçmuş olan motosiklet şoförünün savrulup kaldırımda yer alan bir  tane engelli aracına çarparak durabilmiş olduğu da açık bir şekilde görülebilmekte.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.