Uzaklaştırma kararı olmasına karşın eşinin evine girmiş oldu

Adıyaman ili içerisinde, eşine şiddet uyguladığından dolayı hakkında bir uzaklaştırma kararı bulunduğu bilgisine ulaşılan Ahmet Göçer, eşi olan Fidan Göçer'in ikamet ettiği eve zorla girerek, evde yer alan eşyaları  da ateşe vermiş oldu.

Uzaklaştırma kararı olmasına karşın eşinin evine girmiş oldu


Adıyaman ili içerisinde, eşine şiddet uyguladığından dolayı hakkında bir uzaklaştırma kararı bulunduğu bilgisine ulaşılan Ahmet Göçer, eşi olan Fidan Göçer'in ikamet ettiği eve zorla girerek, evde yer alan eşyaları  da ateşe vermiş oldu. Dumandan etkilenmiş olan Fidan Göçer, hastane içerisinde tedavi altına alınırken, Ahmet Göçer ise olayın yaşanmış olduğu yerden hızlıca  kaçtı.

Söz konusu bu olay, sabah saatlerine doğru Siteler Mahallesi içerisinde gerçekleşti. Fidan Göçer ise eşi  olan Ahmet Göçer'in kendisine şiddet uygulamış olduğunu ileri sürerek mahkemeye başvuruda bulundu. Mahkeme ise Ahmet Göçer ile alakalı olarak uzaklaştırma konusuna karar cerdi. Kararın çıkmış olmasına karşın Ahmet Göçer, sabah erken saatlerde eşinin oturmakta olduğu eve gelmiş oldu. Göçer ise, eşinden kapıyı açması konusunda bir talepte bulundu. Fidan Göçer de mahkeme kararının bulunduğunu ve kapıyı hiç bir şekilde açmayacağını ifade etti. Bunun hemen sonrasına ise Ahmet Göçer, iddiaya bakılır ise eve zorla girerek evde yer alan eşyaları da ateşe vermiş oldu.

Ahmet Göçer olayın yaşanmış olduğu yerden kaçarken, Fidan Göçer'de kendisini hızlı bir şekilde dışarı atarak, komşularından yardım talebinde bulundu. Fidan Göçer'in ihbarda bulunmasının hemen sonrasında olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden polis ile birlikte sağlık ve de  itfaiye ekipleri yönlendirildi. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden polis etrafta çok yoğun bir güvenlik önlemi almış durumdayken yangın ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa zamanda söndürülmüş oldu. Yangın esnasında evde yer alan eşyalar kullanılamaz bir duruma gelmişken, dumandan etkilenmiş olan Fidan Göçer de sağlık görevlileri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalesinin hemen sonrasında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınmış olan Fidan Göçer'in sağlık durumuyla ilgili iyi olduğu ifade edildi.

Polis ekipleri, olaydan sonra kaçmış olan Ahmet Göçer'in yakalanabilmesi amacıyla çalışma başlatmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.