Kız çocuğuna cinsel istismara 16 sene hapis

 Geçmiş olduğumuz sene Ekim ayı içerisinde Kocasinan ilçesinde yer alan Fevziçakmak Mahallesi'nde gerçekleşen cinsel istismar olayı iddialara bakılırsa şu şekilde oldu;

Kız çocuğuna cinsel istismara 16 sene hapis


 Geçmiş olduğumuz sene Ekim ayı içerisinde Kocasinan ilçesinde yer alan Fevziçakmak Mahallesi'nde gerçekleşen cinsel istismar olayı iddialara bakılırsa şu şekilde oldu;

 Emekli işçilerden Şahin D., evinin yer aldığı apartmana girmiş olan R. T.'nin arkasından içeriye girdi. Apartman boşluğunda ise küçük yaştaki kıza cinsel istismar gerçekleştirdi. Olayı ise kızı R. T.'den öğrenmiş olan anne S. T. karakola gitti ve şikayetçi oldu. Gözaltına alındığı açıklanan Şahin D., sevk edilmiş olduğu mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzre serbest bir şekilde bırakıldı.  

 Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi içerisinde tutuksuz yargılanmakta olan sanık, karar duruşması esnasında hakim karşısına çıktı. R. T.'nin annesi olan S. T., sanığın kendi kızına yönelik olarak cinsel istismar olayını 2 defa gerçekleştirmiş olduğunu iddia ederek; ''Bu istismarlardan sonra kızımın psikolojisi fazlasıyla bozuldu. Kızım bu adamı gördüğü zaman; ‘'Bu adamdan çok  fazla korkuyorum’' şeklinde bir tepki veriyor. Sanıktan şikayetçi bir durumdayım ve cezalandırılmasını istiyorum'' ifadelerine yer verdi.  Son sözü sorulan Şahin D. ise "Söylenenlerin ve üzerime atılan suçlamaların hiçbiri doğru değil. Adaletinize güveniyorum" diye konuştu.

 Mahkeme ise sanığı ''çocuğun basit cinsel istismarı'' suçu sebebiyle 12 sene 6 ay, ''kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak'' suçu sebebiyle 3 sene, ''konut dokunulmazlığını ihlal'' suçu sebebiyle 7 ay 15 gün olmak üzre toplamda 16 sene 1 ay 15 günlük bir hapis cezasına çarptırmış oldu. Kararla beraber Şahin D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.