Konya'da bir mezarlıkta yarısı toprağa gömülü halde kadın cesedi bulundu!

Konya'nın Ereğli İlçe'sinde bir mezarlıkta vücudunun yarısı toprağa gömülü halde kadın cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Konya'da bir mezarlıkta yarısı toprağa gömülü halde kadın cesedi bulundu!

Edinilen bilgiye göre akşam saat 17:00 suları Konya'nın Ereğli İlçe'si Selvili Mahallesi Mezarlığı'nda vücudunun yarısı toprağa gömülmüş vaziyette bir kadın cesedi görüldü. Cansız bedeni gören vatandaşlar büyük endişe içinde olayı jandarma ekiplerine ihbar ettiler. İhabarlar sonrası vakit kaybetmeden mezarlığa gelen ekipler vücudunun yarısı dışarda olan kadının cansız bedenini bulunduğu yerden çıkarıp otopsisi yapılmak üzere adli tıp morguna sevk ettiler. Meydana gelen gizemli cinayetin faillerini bulmak için harekete geçen ekipler bölgede detaylı bir inceleme ve araştırma çalışması başlattılar. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.