Yapılan tezahüratlar sonrası Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını duyurdu!

Beşiktaş-Antalyaspor derbisinde tribündeki taraftarların hükümet istifa tezahüratları sonrasında tepkisini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hemen ardından bir hamle daha yaparak Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını duyurdu.

Yapılan tezahüratlar sonrası Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını duyurdu!

Fenerbahçe-Konyaspor ve Beşiktaş-Antalyaspor derbilerinde tribündeki taraftarlardan yükselen " hükümet istifa" tezahüratlarının ardından tepkisini sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapmış olduğu açıklamada,"Bugün oynanacak Galatasaray-Alanyaspor ile Beşiktaş-Antalyaspor kulüpleri arasındaki müsabakalarda aynı şekilde istifa seslerinin yükselmesi halinde futbol kulüplerimizin oyuna geldiği, tuzağa düştüğü de netleşmiş olacaktır. ifadelerine yer vermişti. 
Yaptığı açıklamanın ardından bir hamle daha yapan Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını duyurdu. MHP Genel Merkez'in yapmış olduğu yazılı açıklamada,"“Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur. Bugün oynanan Beşiktaş JK-Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır” ifadeleri yer aldı. 
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.