Konya'da kayganlaşan yolda kaza yapan araç içerisinde bulunan anne öldü, baba ve çocuklar yaralandı!

Konya'da akşam saatlerinde cadde üzerinde ilerleyen otomobil kontrolden çıkarak refüjde bulunan ağaca hızla çarptı, kazada araç içerisinde bulunan anne hayatını kaybederken, baba ve 2 çocuğu ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Konya'da kayganlaşan yolda kaza yapan araç içerisinde bulunan anne öldü, baba ve çocuklar yaralandı!

Konya'nın Selçuklu İlçesi, Musalla Bağları Mahallesi, Belh Caddesi üzerinde seyir halinde ilerlemekte olan otomobilin sürücüsü Osman Karakuş, henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Karakuş refüjde bulunan apaca hızla çarptı, yaşanan kazada araç içerisinde bulunanların yardımına çevrede ki vatandaşlar yetişirken, 112 ekiplerine haber verilmesi sonrasında bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler tarafından kazada yaralanan Osman Karakuş, çocukları A.K. ve B.P.K. olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazada yolcu konumunda bulunan anne Ayşegül Karakuş'un ise olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi, olay yeri inceleme ekipleri tarafından kazanın yaşandığı bölgede yapılan inceleme sonrasında anne Karakuş'un cansız bedeni morga kaldırıldı. 

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise aracın yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktığı görülürken, ekipler tarafından yaşanılan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.