Ünlü sanatçıdan üzen haber, bağırsak kanserine yakalandı!

Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'nin bağırsak kanserine yakalandığı, apar topar ameliyata alınan Şenlendirici'nin 11 cm bağırsağının alındığı şimdi ise İzmir'in Bergama İlçesi'nde bulunan çiftliğinde yaşadığı öğrenildi.

Ünlü sanatçıdan üzen haber, bağırsak kanserine yakalandı!

Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can ve Hakan Altun ile birlikte sunuculuk yapan ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'nin kansere yakalandı. 

Yer alan haberlere göre 47 yaşında ki Hüsnü Şenlendirici'nin yakalandığı bağırsak kanseri nedeniyle tedavi gördüğü, tedavi sonrasında da Şenlendirici'nin ameliyata alınarak 11 cm bağırsağının alındığı öğrenildi. 

Hastalığıyla sevenlerini üzen Şenlendirici'den henüz bir açıklama gelmezken, Şenlendirici'nin ameliyat olması sonrasında İzmir'in Bergama İlçesi'nde bulunan çiftliğinde yaşamaya başladı. 

Burada kendisini doğal yaşama adapte eden Şenlendirici çiftlik hayvanlarını beslemekte ve bahçesinde sebze ve meyve yetiştirmekte. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.