Konya ilinde çöken binada 3 kişi yaşamını yitirdi

Konya ilinde yer alan Karatay ilçesi içerisinde iki katlı kerpiç binanın çöktüğü, enkazın alt kısmında kalmış olduğu iddia edilen üç kişiyle ilgili olarak kurtarma çalışmaları başlatılmış durumda.

Konya ilinde çöken binada 3 kişi yaşamını yitirdi


Konya ilinde yer alan Karatay ilçesi içerisinde iki katlı kerpiç binanın çöktüğü, enkazın alt kısmında kalmış olduğu iddia edilen üç kişiyle ilgili olarak kurtarma çalışmaları başlatılmış durumda. Yapılmış olan çalışmalar sonrasında enkazın altında üç kişinin cansız bir durumdaki bedenine ulaşılmış oldu. Bu söz konusu üç kişiden iki tanesinin çocuk olduğu bilgisine ulaşıldı.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa, ilçede yer alan Akçeşme Mahallesi'nin Akçeşme Sokağı içerisindeki kerpiç evde sabaha karşı halen tespit edilemeyen sebepten dolayı göçük gerçekleşti. Çevrede yer alanların ev içerisinde enkaz altında kalmış olanların bulunduğu yönündeki ihbarından dolayı, bu bölgeye çok fazla sayıda AFAD ekipi ile birlikte itfaiye ekipleri, polis ekipleri ve de sağlık ekipleri yönlendirildi

Kazadan sonra olayın yaşandığı yere intikal eden Konya Valisi görevinde bulunan Cüneyit Orhan Toprak söz konusu bu olayla alakalı bir şekilde; ''Fazlasıyla üzücü durumda bir olay. Bizler ise aileleri teskin edebilmek amacıyla buraya gelmiş durumdayız. Allah ailesi için sabır versin. Fazlasıyla da acı bir olay'' şeklinde açıklamada bulundu.

İhbar alındıktan hemen sonra bütün ekiplerin olayın gerçekleştiği yere sevk edilmiş olduğunu ifade eden Toprak sonrasında da; ''Şu an içerisinde enkaz altında 2 tanesi çocuk  olmak üzere üç kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Enkazın altında farklı kimsenin bulunmadığı bilgisine ulaştık'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.