Köpeği aracının arkasına bağlayarak sürükledi

Edirne ilinin Keşan ilçesi içerisinde, kimliği tespit edilemeyen bir şahsın, köpeği ip ile aracının arkasına bağladıktan sonra sürükleyip, götürmekte olduğu anlar, yoldan geçmekte olan şoför Murat Ekşi tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Köpeği aracının arkasına bağlayarak sürükledi


Edirne ilinin Keşan ilçesi içerisinde, kimliği tespit edilemeyen bir şahsın, köpeği ip ile aracının arkasına bağladıktan sonra sürükleyip, götürmekte olduğu anlar, yoldan geçmekte olan şoför Murat Ekşi tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Ekşi'nin, Keşan Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, plakasını almış olduğu aracın şoföründen şikayetçi olmasının üstüne olayla alakalı olarak bir soruşturma başlatılmış oldu.

Keşan - Gelibolu yolu üzerinde, kimliği halen tespit edilemeyen şoför, otomobilinin arka kısmına iple bağlamış olduğu köpeği, kilometreler boyunca sürükledi. Yoldan geçtiği esnada, bu anları görmüş olan sürücü Murat Ekşi ise, cep telefonunun kamerası ile birlikte görüntü çekimi yaptı. Ekşi ayrıca, durdurmuş olduğu otomobil şoförüne de tepki gösterdi.

Olayı anlatmış olan Ekşi açıklamasında; ''Önde seyir halindeki aracın arkasında bağlı bir durumda köpek sürüklenmekte olduğunu görünce şaşırıp kaldım. Aracımdan inerek, sürücüye uyarıda bulundum; lakin  uyarılarıma karşın beni hiç bir şekilde dikkate almadı. Bana köpeğin bir hastalıktan dolayı çiftlikte ölmüş olduğunu ve gömmeye götürmekte olduğunu söyledi. Köpeği hemen çözmesini istedim; ancak hiç bir şekilde aldırış etmedi ve hızlı bir şekilde uzaklaştı'' ifadelerine yer verdi.

Murat Ekşi sonrasında ise, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, plakasını almış olduğu aracın şoföründen şikayetçi oldu. Bunun üstüne ise polis ekiplerinin, olayla alakalı olarak bir soruşturma başlatmış olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.