Küçük kızın dehşet anları

Karaman ili içerisinde pikap arabasıyla gittiği esnada husumetlisinin silahlı saldırısına uğramış olan baba ve de kızı adeta ölümden döndüler.

Küçük kızın dehşet anları


Karaman ili içerisinde pikap arabasıyla gittiği esnada husumetlisinin silahlı saldırısına uğramış olan baba ve de kızı adeta ölümden döndüler.

Olay ise, öğle saatlerine doğru Alacasuluk Mahallesi'nde yer alan 547. Sokak üzerinde gerçekleşti.. Alınmış olan bilgiye bakılırsa, Yasin B. (36) ile birlikte B. B., (12) kendilerine ait olan 70 DY 134 plakasına sahip pikapla 2 sokak ilerde yer alan babasının evine gitmek amacıyla evden ayrıldılar. Yasin B., daha öncesinde aralarında husumet bulunduğu idda edilen ailenin evinin yer aldığı sokaktan geçmekte olduğu esnada evin penceresinden arabasına tüfek ile bir ateş açıldı. Hızlı bir şekilde olayın yaşandığı yerden  kaçmış olan Yasin B., ise babasının evinin yer aldığı sokağa gelir gelmez hemen polisi arayarak yardım talebinde bulundu.

Bunun üstüne ise çok fazla sayıda polis ekibi olayın yaşandığı yere sevk edildi. Av tüfeğinden çıkmış olan saçmalar ise pikabın arka tarafında yer alan camına isabet etmiş durumdayken baba ile birlikte kızı ölümden dönmüş oldu. Olay yerini inceleme ekibi ise araç içerisinde ve olayın  gerçekleştiği sokakta bir inceleme gerçekleştirdi. Tüfek ile pikap arabaya ateş ettiği ileri sürülen 14 yaşında bulunan H.B, silah ile beraber gözaltına alınırken, babasıyla birlikte annesi de ifadeleri alınmak üzre polis merkezine götürüldüler. 

Olayın yaşandığı anı anlatmış olan B. B.; ''Babam ile beraber aracımızla oradan geçtiğimiz esnada ilk önce önümüzü kestiler. Biz ordan hızlı bir şekilde uzaklaşmaya çalışırkende bize ateş etmeye başladılar. Ben ise aracın içinde eğildim. Yaşanmış olan olaydan ötürü çok  fazla korktum'' ifadelerine yer verdi. Olay ile alakalı soruşturma ise sürüyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.