Kumayı kabul etmediği için çocuklarını öksüz bıraktı

Ağrı ilinde yer alan Patnos ilçesi içerisinde, 11 tane çocuk babası  olan Bünyamin Solmaz(50), kumayı hiç bir şekilde kabul etmemekte bulunan eşi Saime Solmaz (52)'la beraber kızı Keziban Kaya'yı (32) vurdu ve öldürdü.

Kumayı kabul etmediği için çocuklarını öksüz bıraktı


Ağrı ilinde yer alan Patnos ilçesi içerisinde, 11 tane çocuk babası  olan Bünyamin Solmaz(50), kumayı hiç bir şekilde kabul etmemekte bulunan eşi Saime Solmaz (52)'la beraber kızı Keziban Kaya'yı (32) vurdu ve öldürdü. Saldırıdan hemen sonrasında kaçmış olan Solmaz, oğlunun evine yakın bir bölgedeki mezarlık içerisinde kıskıvrak yakalandı. Saime Solmaz'ın kardeşi olan Mahmut Demir açıklamasında; ''Eniştem  hiç bir şekilde yakalanmasa da  can almayı sürdürebilirdi.'' ifadelerine yer verdi.

Söz konusu bu olay, geçtiğimiz gün saatler 18:00 civarında Patnos isimli ilçede 11 kilometre uzakta yer alan Değirmendüzü Köyü içerisine  gerçekleşti. Bünyamin Solmaz ortalama olarak 4 ay öncesinde ismi konusunda bir bilgiye ulaşılamayan bir kadınla ilişkisine başladı. Kadını daha sonrasında ise kuma şeklinde getirmek istedi. Eşi olan Saime Solmaz ile birlikte 11 
 tane çocuğu da, böyle bir şeye karşı çıktı.

Bünyamin Solmaz ise, köy imamıyla birlikte aile büyüklerini araya soktu ve, ailesi ile barışmayı istedi. Fakat eşi ile birlikte çocukları da her defasında, söz konusu bu ilişkisini sona erdirmesini talep etti. Bünyamin Solmaz, geçtiğimiz akşam üzeri yanına sevgilisini de alarak, ailesinin yaşamını sürdürdüğü Değirmendüzü Köyü içerisindeki eve geldi. İçeriye girmiş olduğu esnada da yanında getirmiş olduğu tabancayı eşi Saime Solmaz (52) ile birlikte evli ve 5 tane çocuk annesi olduğu bilgisine ulaşılan kızı Keziban Kaya'ya (32) doğru ateşlemiş oldu. Anne ile birlikte kız, olayın gerçekleştiği yerde yaşamını yitirirken, hızlı bir şekilde kaçmış olan Solmaz, jandarma  ekipleri tarafından saklanmış olduğu ilçe mezarlığında yakalanmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.