Lüleburgaz'daki yol çalışmaları aralıksız olarak sürüyor

Lüleburgaz Belediyesi kentin tamamında devam ettirmekte olduğu yol yapım çalışmalarına hiç bir şekilde ara vermiyor.

Lüleburgaz'daki yol çalışmaları aralıksız olarak sürüyor


Lüleburgaz Belediyesi kentin tamamında devam ettirmekte olduğu yol yapım çalışmalarına hiç bir şekilde ara vermiyor. Ekipler bunun dahilinde son bir haftalık zaman içinde en az 9 tane farklı nokta üzerindeki yollarda sathi kaplama gerçekleştirmiş oldu. 

Lüleburgaz Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler yol yapımla beraber yenileme çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. Fen İşleri Müdürlüğünde yer alan ekipler,  gerek Lüleburgaz Belediyesi'nin Çağrı Merkezi, gerekse de Açık Kapı Sistemi üzerinden yapılmış olan vatandaş başvuruları gerekse de kendi hazırlamış oldukları özel çalışma programının kapsamında eksiklik tespit edilmiş olan sokaklar üzerinde çalışma başlatarak sokaklarla beraber caddeleri teker teker yenilemeye devam ediyor.  

Bunun dahilinde ise ekipler ardımızda bırakmış olduğumuz hafta içerisinde Ocak Caddesi'nin yanı sıra Masal Caddesi ile birlikte Gülübol Caddesi, Çınarlı Caddesi, Öykü Caddesi,  Çevre Yolu Caddesi ve Kar Sokak'ta sathi kaplama çalışması gerçekleştirmiş oldu. Diğer taraftan ekipler taleplerin yanı sıra tespitler kapsamında Uluğ Sokak içerisinde de parke taş çalışması gerçekleştirdi. 

Çalışmalarını belirlenmiş özel bir programın kapsamında devam ettiren ekiplerin bir sonraki çalışma yeri de Saraybosna Caddesi olarak öne çıkıyor. Caddeyle alakalı olan hazırlıklarını tamamlamış olan ekipler, en kısa zaman içinde Saraybosna Caddesi üzerinde de sathi kaplama çalışmalarını başlatmış olacak. 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.