Maden ocağındaki patlamada 2 kişi yaşamını yitirdi

Zonguldak ili içerisinde maden ocağında bir  patlama gerçekleştiği açıklandı. Bir tane işçi ağır yaralı bir şekilde kurtarılmış durumda. İki tane işçiyi kurtarmayla alakalı çalışmalar devam ederken acı haber de gelmiş oldu.

Maden ocağındaki patlamada 2 kişi yaşamını yitirdi


Zonguldak ili içerisinde maden ocağında bir  patlama gerçekleştiği açıklandı. Bir tane işçi ağır yaralı bir şekilde kurtarılmış durumda. İki tane işçiyi kurtarmayla alakalı çalışmalar devam ederken acı haber de gelmiş oldu. Çalışmalar sonucunda bir tane işçinin cansız bir durumdaki bedenine ulaşılmış olduğu bilgisi verildi. Aradan geçmiş olan bir kaç saatlik zamanın sonrasında öteki işçinin de yaşamını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Zonguldak ili içerisinde bir  tane maden ocağında gerçekleşen metan gazı patlaması esnasında yaralı bir şekilde  kurtulan işçinin hastanede yer alan tedavisi devam ediyor. Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa söz konusu bu olay Kilimli ilçesinde yer alan Gelik beldesi üzerinde kaçak bir şekilde işletildiği ileri sürülen bir maden ocağında gerçekleşti.

Maden içerisinde gerçekleşen metan gazı patlamasından 2 tane işçi etkilenmiş oldu. İşçiler arasından Bahri Yeniay (51) bulunmakta olduğu yerden hızlı bir şekilde kurtarıldı. Olayın yaşandığı yere intikal eden sağlık memurları da vücudunun farklı yerlerinde yanıklar gerçekleşen işçiye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yeniay, olay yerindeki ambulansla hızlı bir şekilde Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.


Diğer taraftan halen ismi konusunda bir bilgiye ulaşılamayan ve ocakta mahsur kaldığı açıklanan 2 tane işçiyi kurtarma çalışmaları sürerken 1 tane işçinin de  cansız bedenine ulaşılmış oldu. Daha sonraki saatler içerisinde bir tane acı haber daha gelmiş oldu. Mahsur kaldığı açıklanan öteki işçinin de yaşamını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.