Manavgat ilçesinde düşen uçak panik yarattı

Antalya ilinde yer alan Manavgat ilçesi içerisinde bir tane eğitim uçağı, kalkış yaptığı esnada kaza geçirmiş oldu. Söz konusu eğitim uçağının kalkış yapmaya başladığı esnada burnunu yere sürtmüş olduğu açıklandı.

Manavgat ilçesinde düşen uçak panik yarattı


Antalya ilinde yer alan Manavgat ilçesi içerisinde bir tane eğitim uçağı, kalkış yaptığı esnada kaza geçirmiş oldu. Söz konusu eğitim uçağının kalkış yapmaya başladığı esnada burnunu yere sürtmüş olduğu açıklandı. Uçak kazasının hemen sonrasında ise bölgeye jandarma ekipleri ile birlikte sağlık ekipleri ve  itfaiye ekipleri yönlendirildi

Ulualan bölgesi içerisinde bir tane sivil eğitim uçağının düşmüş oluğu şeklinde bilgi verilmesinin hemen sonrasında, olayın gerçekleştiği yere çok  fazla sayıda sağlık ekibiyle birlikte itfaiye ekibi yönlendirildi.

Söz konusu bu kaza ise, saatler 11:00'i gösterirken Manavgat isimli ilçeye bağlı  bulunan Kumköy bölgesinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, pilot olarak görevli Ersin Bilenin kullanmakta olduğu Cesna 172W tipindeki bir tane eğitim uçağı, hangardan çıkarak piste doğru yavaş bir şekilde ilerlemeye başladı. Bu esnada ise ani bir şekilde esmiş olan ters rüzgardan dolayı yoldan çıkmış olan uçak yolun hemen yanında yer alan Frenk yemişlerinin içine dalmış oldu. Ersin Bilen isimli pilot ise söz konusu bu kazadan yara  bile almadan kurtulmayı başardı.

Eğitim uçağının ise Antalya Havalimanına gitmek amacıyla havalanmak üzre hangar içerisinden çıkmış olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.