Manisa'daki kazada 1 kişi yaşamını yitirdi

Manisa ilinde yer alan Yunusemre ilçesi içerisinde, köprü üzerinde yer alan bariyerleri aştığı açıklanan Sarıçam Mahalle'nin Muhtarı görevinde bulunan Osman Kabaklıoğlu (53), yaklaşık olarak 10 metrelik bir yüksekten dere yatağına uçmuş oldu.

Manisa'daki kazada 1 kişi yaşamını yitirdi


Manisa ilinde yer alan Yunusemre ilçesi içerisinde, köprü üzerinde yer alan bariyerleri aştığı açıklanan Sarıçam Mahalle'nin Muhtarı görevinde bulunan Osman Kabaklıoğlu (53), yaklaşık olarak 10 metrelik bir yüksekten dere yatağına uçmuş oldu. Muhtar görevinde bulunan Kabaklıoğlu, olayın gerçekleştiği yerde yaşamını kaybetti.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa, gece yarısında saatler 01:00 civarında Yunusemre ilçesinde yer alan kırsal Üçpınar Mahallesinin Sarma Deresi üstünde bir kaza gerçekleşti. Sarıçam Mahallesinde Muhtar görevinde bulunan Osman Kabaklıoğlu'nun kullandığı 45 UA 0148 plakasına sahip bir tane otomobil, köprünün üstünde olduğu esnada şoförünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonrasında yaklaşık olarak 10 metrelik bir yüksekten Sarma Deresi'ne uçmuş oldu.

Çevrede yer alanlar bu durumla ilgili olarak hemen jandarma ekipleri ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olayın gerçekleştiği yere intikal eden gelen sağlık ekipleri ile birlikte kurtarma ekipleri hurdaya döndüğü görülen otomobil içerisindeki evli ve 2 tane çocuk babası olduğu bilgisine ulaşılan Kabaklıoğlu'nun yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevli olan itfaiye erleri Kabaklıoğlu'nun cansız bir durumdaki bedenini sıkışmış olduğu yerden çıkarttı. Ekiplerin çalışmasıyla birlikte çok zor bir şekilde dere yatağından çıkartılmış olan Kabaklıoğlu'nun cansız bedeni, Merkrez Efendi Devlet Hastanesi'nde yer alan adli tıp kurumu morguna götürüldü.

Söz konusu bu kaza ile alakalı soruşturma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.