Meteoroloji'den Marmara'ya buzlanma uyarısı

Ülkemizin çok büyük bir kısmını etkisi altına almaya başlayan soğuk havalardan dolayı Meteoroloji çok önemli açıklamalar ve uyarılar yaptı.

Meteoroloji'den Marmara'ya buzlanma uyarısı


Ülkemizin çok büyük bir kısmını etkisi altına almaya başlayan soğuk havalardan dolayı Meteoroloji çok önemli açıklamalar ve uyarılar yaptı. 15 tane ille birlikte Orta Karadeniz Bölgelerine çok kuvvetli bir şekilde buzlanmanın yanı sıra don uyarısı da yapılmış durumdayken Kahramanmaraş ilinde yer alan Nurhak ilçesi ve Ekinözü ilçesinde de kar yağışının yanı sıra olumsuz hava koşullarından dolayı eğitim ve öğretime yarın için ara verildiği açıklandı.

Marmara Bölgesi üzerinde ise Sakarya ilinin bölgesi ile birlikte Trakya'nın batı bölgesinde buzlanmanın yanı sıra don konusunda da bir uyarı  yapıldı.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü kapsamında faaliyet gösteren İstanbul Bölge Tahmin ile Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılmış olan özel duyuruya bakılır ise, Sakarya ilinin güney kısmında yer alan Pamukova ilçesinin yanı sıra Geyve ilçesi ile birlikte Karapürçek  ilçesi, Taraklı ilçesi ve Akyazı ilçesinin yanında Trakya'nın batı bölgesinde yer alan Edirne iliyle birlikte  İpsala ilçesi, Meriç ilçesi,  Lalapaşa ilçesi, Havsa ilçesi,  Uzunköprü ilçesi,  Süloğlu ilçesi, Kırklareli ili, Pehlivanköy ilçesi, Kofçaz ilçesi, Pınarhisar ilçesi, Lüleburgaz ilçesi, Babaeski  ilçesi ve Hayrabolu ilçesinde yarın itibariyle kuvvetli  bir şekilde buzlanmanın yanı sıra don beklentisi var.

Cumartesi ve pazar günleri de devam edecek buzlanma ve don nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların, ilgililerin ve sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.