Mardin'de direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü tırın altına girdi, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!

Mardin'de seyir halinde ilerlemekte olan otomobil tırın altına girerek kaza yaparken, yaşanan kaza nedeniyle araç içerisinde bulunan iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralanması sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mardin'de direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü tırın altına girdi, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!

Mardin'den geçen İpekyolu üzerinde saat 11:00 sularında yaşanan kazada kavşaktan seyir halinde ilerlemekte olan aracın sürücüsü Hasan Apaki, yine seyir halinde ilerlemekte olan Cemil Gerdanoğlu'nun kullandığı tırın altına girdi. 

Kaza sonrasında araçlar yol kenarında bulunan bariyerlere çarparak durabilirken, yoldan geçmekte olan diğer vatandaşlar kazaya karışanların yardımına koşarak 112 ekiplerine ihbarda bulundular. 

Yapılan ihbar sonrasında bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, gelen itfaiye ekipleri tarafından araç içerisinde sıkışanları çıkarmak için çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar sonrasında kaza nedeniyle Hasan Apaki ile Hatice Apaki'nin cansız bedenleri araç içerisinde çıkarılırken, Mehtap Apaki ise yaralı olarak kurtarılması sonrasında sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Bölgede jandarma ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı inceleme sonrasında kaza hayatını kaybeden Hasan Apaki ile Hatice Apaki'nin cansız bedenleri adli tıp morguna kaldırıldı, yaralanan Mehtap Apaki'nin ise hastanede tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Kazaya karışan tır sürücüsü Cemil Gerdanoğlu jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınması sonrasında karakola götürüldü, ekipler tarafından meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.