Meteoorloji'den yağış uyarısı

Mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam eden sıcaklar düşecek.

Meteoorloji'den yağış uyarısı


Mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam eden sıcaklar düşecek. Marmara Bölgesinin kuzey ile birlikte batısı, Güney Ege ile birlikte İç Ege'nin yanı sıra Batı Akdeniz ile birlikte Orta Karadeniz ve Doğu Karadenizle yurdun kesimlerinin bazılarında yarın sağanak yağış, Ardahan çevreleri içerisinde de karla karışık  bir şekilde yağmurla beraber kar tahmini var. Söz konusu bu yağışların Muğla ilinin kıyı kesimleriyle Antalya ilinin batı kıyıları içerisinde 'kuvvetli' bir şekilde olması beklentisi var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni hava durumuyla alakalı rapor resmi bir şekilde yayınlandı. Sağanak yağışın yanı sıra kar yağışı gelmekte. Yetkili isimler yağışların Muğla ilinin kıyı kesimleriyle birlikte Antalya ilinin batı kıyıları içerisinde 'kuvvetli' bir şekilde bulunduğunun beklendiğini açıklamış durumda.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa, yarın ülkenin tamamında hava parçalı bulutlu ve çok bulutlu bir durumda olacak. Marmara Bölgesinin kuzey bölgesiyle birlikte batı bölgesi, Güney Ege Bölgesi ile birlikte İç Ege Bölgesi, Batı Akdeniz Bölgesi, Orta Karadeniz Bölgesi ve Doğu Karadeniz Bölgesinin kıyıları, Sinop ili, Gaziantep ili, Artvin ili ve  de Kilis ilinin çevreleriyle Hatay ilinin iç kesimleri içerisinde sağanak yağış ön görüsü var. Ardahan ilinin etrafında da karla karışık yağmur yağışıyla beraber kar yağışı tahmini var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.