Metrobüs kazasında çok sayıda yaralı var

İstanbul ilinde yer alan Fikirtepe metrobüs durağına yanaşmak üzere olan bir tane metrobüs, kaygan hale gelen yol üzerinde duramadı ve hemen önünde durmakta olan bir metrobüse çarpmış oldu.

Metrobüs kazasında çok sayıda yaralı var


İstanbul ilinde yer alan Fikirtepe metrobüs durağına yanaşmak üzere olan bir tane metrobüs, kaygan hale gelen yol üzerinde duramadı ve hemen önünde durmakta olan bir metrobüse çarpmış oldu. Metrobüslerin söz konusu bu durak üzerinden alınmasının ardından ise yol akışı yeniden sağlanmış oldu.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise Fikirtepe metrobüs durağı üzerinde saatler 17:30 civarında gerçekleşmiş olan söz konusu bu kazada, iddialara bakılırsa seyir durumunda bulunan bir tane metrobüs şoförü, yağmur yağması sebebiyle çok fazla kaygan hale gelen yolda duramadı ve direksiyon kontrolünü yitirdi. Şoförünün hiç bir şekilde durduramamış olduğu metrobüs o esnada ise durakta bekleyen başka bir tane metrobüse arka taraftan çarptı.

2 tane metrobüsün birbirlerine girmiş olduğu bu trafik kazası esnasında yolculardan bazılarının hafif bir biçimde yaralanmış oldukları bilgisine ulaşıldı. Olayın yaşanmış olduğu yere çok  fazla sayıda ambulans ekibi yönlendirilirken,  burda görevli durumda bulunan ekipler de metrobüslerin durak üzerinden alınabilmesi amacıyla hızlı bir şekilde çalışma gerçekleştirdi. Metrobüslerin durak üzerinden çekilmiş olmasıyla beraber durak yeniden kullanılmaya başlanmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.